EYE WELLNESS

EYE WELLNESS

We vinden onze gezondheid heel belangrijk maar zorgen meestal niet zo goed voor onze ogen. Dat is best bijzonder want “zien” is misschien wel ons belangrijkste en meest gewaardeerde zintuig. Zeker vanaf middelbare leeftijd is preventieve oogzorg daarom helemaal niet zo’n gek idee. NanaWoody&John vertelt je alles over de ontwikkelingen en de mogelijkheden. Van voeding die goed is voor je ogen tot de laatste nieuwe onderzoekstechnieken en van de nieuwste contactlenzen tot de meest innovatieve brillenglazen.

Maar natuurlijk ook over moderne “wearables” zoals een nieuwe bril die automobilisten waarschuwt als ze tijdens het rijden in slaap dreigen te vallen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en NanaWoody&John houdt ze allemaal in de gaten zodat je niets hoeft te missen!

Everything you need to know about eye-wellness. From the latest techniques to screen your eyes to the best food to keep them healthy. And from the newest lenses and contactlenses to innovative “wearables” that will make your life easier!

Nieuws

 • Uw ogen verdienen beter dan de drogist

  We realiseren het ons niet altijd maar onze ogen zijn een prachtig geschenk van Moeder Natuur en goed zien is een geweldig cadeau waar we zuinig op zouden moeten zijn…

  Lees meer
 • Consumentenbond over brillenglazen

  In het februari nummer besteedt de Consumentengids uitgebreid aandacht aan brillenglazen. De conclusie is niet verrassend. Je hebt brillenglazen en brillenglazen…

  Lees meer
 • Eyelove en René Froger maken zich belachelijk

  Ieder zijn ding en vrije keuze voor iedereen. Dat is een groot goed waar we niets op af willen dingen. Maar Eyelove en René Froger maken zich wel echt belachelijk in dit filmpje.

  Lees meer
 • Zo kan je als blinde of slechtziende toch films kijken

  Het Britse Virgin Atlantic was de eerste in Europa maar onze eigen KLM is er ook snel bij om blinden en slechtzienden op lange vluchten audiodescriptie aan te bieden.

  Lees meer