EYE WELLNESS

EYE WELLNESS

We vinden onze gezondheid heel belangrijk maar zorgen meestal niet zo goed voor onze ogen. Dat is best bijzonder want “zien” is misschien wel ons belangrijkste en meest gewaardeerde zintuig. Zeker vanaf middelbare leeftijd is preventieve oogzorg daarom helemaal niet zo’n gek idee. NanaWoody&John vertelt je alles over de ontwikkelingen en de mogelijkheden. Van voeding die goed is voor je ogen tot de laatste nieuwe onderzoekstechnieken en van de nieuwste contactlenzen tot de meest innovatieve brillenglazen.

Maar natuurlijk ook over moderne “wearables” zoals een nieuwe bril die automobilisten waarschuwt als ze tijdens het rijden in slaap dreigen te vallen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en NanaWoody&John houdt ze allemaal in de gaten zodat je niets hoeft te missen!

Everything you need to know about eye-wellness. From the latest techniques to screen your eyes to the best food to keep them healthy. And from the newest lenses and contactlenses to innovative “wearables” that will make your life easier!

Nieuws

 • Gelukkig zijn er ook nog echte opticiens

  Wie de schreeuwerige reclames op televisie volgt, zou het misschien anders vermoeden. Maar gelukkig zijn er ook nog echte opticiens met vakkennis en liefde voor hun vak

  Lees meer
 • Kwart van 13-jarigen is al bijziend

  Het onderwerp is niet nieuw en inmiddels veel besproken maar dit onderzoek toont de urgentie. Onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam volgden kinderen vanaf hun zesde..

  Lees meer
 • Wat zijn jouw ogen je waard?

  Stel je moet kiezen. De rest van je leven geen gebit of geen ogen. Wat zou jij doen? Bijna iedereen houdt liever zijn ogen dan zijn gebit maar we handelen er niet naar!

  Lees meer
 • Voor een bril naar de drogist of naar de opticien?

  Afgelopen zaterdag besteedde Kassa aandacht aan oogmetingen. Aanleiding was een uitspraak van de Reclame Code Commissie die de reclames van Eyelove als misleidend beoordeelt

  Lees meer