Store Experience

Store Experience

De klassieke optiekzaak ziet er meer uit als een dokterspraktijk of apotheek dan als een inspirerende modewinkel maar de tijden veranderen. NanaWoody&John nodigt je graag uit een nieuwe generatie opticiens te ontdekken waar “beleving” en “mode” alle ruimte krijgen en waar je volop ideeën voor jouw “way of life” kunt vinden. Tegelijkertijd bieden deze winkels je vaak een uitgebreid “eye-wellness” menu waarbij de zorg voor de gezondheid van je ogen voorop staat. Preventie is daarbij belangrijk dus geven ze je graag advies op het gebied van voeding en bieden ze (preventieve) oogonderzoeken aan die bij deze winkels natuurlijk door gediplomeerde en ervaren optometristen uitgevoerd worden. Het is juist die combinatie van mode en stijl én optimale oogzorg die deze winkels zo onderscheidend maakt.


The classical optical store looks more like a doctor’s practice or pharmacy than as an inspiring fashion store but the times are changing. NanaWoody&John invites you to discover a new generation of eyewear stores which offer a fresh kind of “vision experience” and “fashion” in combination with the best eyecare or better “eye-wellness” services.

Nieuws

 • Nek aan nek race voor de Best Store Design Award

  Met nog een paar dagen te gaan is het een nek aan nek race tussen de winkels die genomineerd zijn voor de NanaWoody&John Best Store Design Award. Er kan nog een paar dagen gestemd worden!

  Lees meer
 • Winkels genomineerd voor de NanaWoody&John Awards

  Het is weer zover. Over twee weken worden de NanaWoody&John Awards weer uitgereikt. De komende tijd vertellen we je alles over de nominaties. Nu eerst de genomineerde winkels!

  Lees meer
 • Beroemde ontwerpers even in Nederland

  Christian Roth was de eerste brillenontwerper ever die werd uitgenodigd voor de prestigieuze Council of Fashion Designers of America en is nog altijd een gewaardeerd lid van dit exclusieve gezelschap.

  Lees meer
 • Jesus Christ Super Star ster draagt bril van Greving & Greving

  Het klinkt een beetje onwaarschijnlijk maar het is wel zo. De Amerikaanse steracteur Ted Neeley draagt sinds kort een Lindberg bril van Greving & Greving in Groningen.

  Lees meer