Store Experience

Store Experience

De klassieke optiekzaak ziet er meer uit als een dokterspraktijk of apotheek dan als een inspirerende modewinkel maar de tijden veranderen. NanaWoody&John nodigt je graag uit een nieuwe generatie opticiens te ontdekken waar “beleving” en “mode” alle ruimte krijgen en waar je volop ideeën voor jouw “way of life” kunt vinden. Tegelijkertijd bieden deze winkels je vaak een uitgebreid “eye-wellness” menu waarbij de zorg voor de gezondheid van je ogen voorop staat. Preventie is daarbij belangrijk dus geven ze je graag advies op het gebied van voeding en bieden ze (preventieve) oogonderzoeken aan die bij deze winkels natuurlijk door gediplomeerde en ervaren optometristen uitgevoerd worden. Het is juist die combinatie van mode en stijl én optimale oogzorg die deze winkels zo onderscheidend maakt.


The classical optical store looks more like a doctor’s practice or pharmacy than as an inspiring fashion store but the times are changing. NanaWoody&John invites you to discover a new generation of eyewear stores which offer a fresh kind of “vision experience” and “fashion” in combination with the best eyecare or better “eye-wellness” services.

Nieuws

 • Een optiekzaak zoals je die nog nooit gezien hebt

  Vergeet even hoe u denkt dat een optiekzaak eruitziet of eruit moet zien. Deze is anders maar wel stukken leuker. Kijk even mee en laat u verrassen..

  Lees meer
 • Deze winkel moet je zien..

  Je hebt winkels en winkels en opticiens en opticiens. De één is de ander niet en dat is maar goed ook. Soms is er een winkel die je gezien en bezocht moet hebben…

  Lees meer
 • Beroemde ontwerpers even in Nederland

  Christian Roth was de eerste brillenontwerper ever die werd uitgenodigd voor de prestigieuze Council of Fashion Designers of America en is nog altijd een gewaardeerd lid van dit exclusieve gezelschap.

  Lees meer
 • Jesus Christ Super Star ster draagt bril van Greving & Greving

  Het klinkt een beetje onwaarschijnlijk maar het is wel zo. De Amerikaanse steracteur Ted Neeley draagt sinds kort een Lindberg bril van Greving & Greving in Groningen.

  Lees meer