FASHION & DESIGN

FASHION & DESIGN

Monturen en zonnebrillen zijn allang geen functionele hulpmiddelen meer al blijft het natuurlijk wel belangrijk dat je met een bril goed kijkt en dat een zonnebril je ogen beschermt tegen de schadelijke straling van de zon. (Zonne)brillen zijn modeaccessoires die je met zorg kiest en die moeten passen bij jouw persoonlijke stijl. Daarom bieden de beste winkels je een mooie keuze in alle prijsklassen.

Op NanaWoody&John vind je altijd de laatste nieuwtjes,
de mooiste merken en alles over de trends. We inspireren je graag met onze foto’s en als je de website of onze Facebook en Instagram pagina’s nog niet genoeg vind dan kun je drie keer per jaar overal in het land bij de leukste opticiens ons NanaWoody&John magazine, met nog veel meer inspiratie, ophalen! Gewoon, omdat jij en jouw ogen een mooie bril of zonnebril waard zijn!

All you need to know about fashion & design because eyewear developed from functional tool into the most important fashion accessory. Here you will always find the latest news, amazing brands and everything about the trends!

Nieuws

 • Bij een make-over hoort een nieuwe bril

  Vaderdag is het uitgelezen moment om je vader in het zonnetje te zetten en hoe kan dat beter dan met een make-over. En daar hoort natuurlijk een fijne nieuwe bril bij

  Lees meer
 • Gezien op Instagram

  Sporthelden, influencers en modellen posten veel foto’s met (zonne)brillen waar je gemakkelijk de belangrijkste trends uit kunt halen. We zetten weer even een paar recente posts op een rij…

  Lees meer
 • Voor hippe vaders

  Houd je vader van hippe kleding en loopt hij graag voorop bij de trends? Dan is een ronde zonnebril misschien een leuk cadeau voor de Vaderdag. Want rond is hip en trendy!

  Lees meer
 • Voor sportieve vaders

  Is je vader sportief en kleedt hij zich in zijn vrije tijd het liefst een beetje casual? Dan is een sportieve zonnebril misschien wel een heel mooi cadeau voor Vaderdag!

  Lees meer