actueel

And the winner is...

And the winner is...

De rode lopers bij grote evenementen zoals recent de Golden Globes en de Oscars en binnenkort bijvoorbeeld weer Cannes zijn prachtige showcases voor ontwerpers en modehuizen…

De dames in de mooiste jurken, de heren strak in het pak of zelfs in smoking en natuurlijk heel veel prachtige accessoires. Celebrity-watchers wereldwijd smullen ervan. Wij letten natuurlijk altijd extra op de (zonne)brillen. Oscar-winnaar Joaquim Phoenix stal vooraf al de show met zijn coole Garrett Leight zonnebril, een merk waar zijn collega’s Brad Pitt en Leonardo di Caprio ook vaak mee gespot worden. Misschien niet helemaal toevallig dat Garrett Leight in Venice Beach in Los Angeles ontworpen wordt en dat de ontwerpers er een kort lijntje met de sterren hebben. Maar gelukkig zijn deze coole brillen en zonnebrillen in die typisch Amerikaanse stijl ook gewoon bij de beste winkels in Nederland te koop. Klik hier voor een impressie van de collectie en vraag ons gerust om een verkoopadres bij jou in de buurt!

Klik hier voor een impressie van de  Garett Leight collectie en vraag ons gerust om een verkoopadres bij jou in de buurt!  

actueel

Voor alle lovers die nog een cadeautje zoeken

Voor alle lovers die nog een cadeautje zoeken

Valentijnsdag is bij uitstek de gelegenheid om de liefde van je leven te verrassen en waarmee kan dat, met het voorjaar en de zomer in aantocht, beter dan met een toffe zonnebril….wij helpen je graag kiezen…

Voor de snelle jongens en de diehard festivalgirls

PORSCHE DESIGN (bekijk meer modellen)

CARRERA  (bekijk meer modellen)

Voor de buitenmensen en de roadtrippers

SERENGETI (bekijk meer modellen)

RÊVO (bekijk meer modellen)

Voor de fashion en design lovers

SILHOUETTE (bekijk meer modellen)

TOM FORD (bekijk meer modellen)

Voor de business mannen en vrouwen

AM Eyewear (bekijk meer modellen)

PORSCHE DESIGN (bekijk meer modellen)

Voor de avonturiers en de globetrotters

SERENGETI (bekijk meer modellen)

GARRETT LEIGHT (bekijk meer modellen)

Voor de artistieke trendsetters en de durfals

CAZAL (bekijk meer modellen)

CAZAL (bekijk meer modellen)

SunCovers: ANY DI

actueel

Voor wintersporters en buitenmensen

Voor wintersporters en buitenmensen

Ken je die fantastische campagne van Bever over buitenmensen? Niemand is een ‘binnenmens’ maar we zitten wel veel te veel binnen. Ga lekker naar buiten en vergeet daarbij niet je ogen te beschermen. RĒVO heeft er de passende zonnebrillen voor...

RĒVO sportzonnebrillen zijn ideaal als je nog gaat wintersporten en straks ook heerlijk in het voorjaar en de zomer. Met glazen die afgestemd zijn op jouw favoriete bezigheden. Of je nu skiet, snowboard, golft, zeilt, hardloopt, bergen beklimt of op welke andere manier dan ook geniet van buiten zijn. RĒVO heeft er de juiste (sport)zonnebril voor.

 

En wie nu een RĒVO zonnebril of goggle koopt maakt ook nog eens kans op een freeride clinic van Poederbaas. Lekker 4 dagen genieten in Oostenrijk en tips van de beste specialisten. Helemaal verzorgd door de Poederbaas Academy!

 

Dus zoek je nog een goede goggle of sportieve zonnebril voor de wintersport of straks voor de zomer? Kijk dan snel even in onze RĒVO shop voor een impressie van de collectie en wie weet zien we jou straks in Oostenrijk! Klik hier!

actueel

SHAPING A NEW ERA OF EYEWEAR EXPERIENCE

SHAPING A NEW ERA OF EYEWEAR EXPERIENCE

Brillen en zonnebrillen hebben zich ontwikkeld tot de belangrijkste modeaccessoires van deze tijd en een goed gekozen bril of zonnebril is niet alleen de finishing touch van iedere outfit maar draagt ook in belangrijke mate bij aan je uitstraling en imago.

 

Tegelijkertijd zijn je ogen je kostbaarste en meest waardevolle zintuig. Ze verbinden je met de wereld en laten je genieten van al het moois om je heen.

Voor de beste kijkoplossing en een echt mooie bril of zonnebril, ga je daarom naar een opticien waar gediplomeerde en ervaren specialisten met de meest innovatieve apparatuur je ogen meten en de gezondheid ervan controleren en waar deskundige stylisten met gevoel voor stijl de tijd nemen om je te informeren en adviseren.

 

Samen met de zelfstandige en onafhankelijke opticiens en de onderscheidende merken op deze website gaan we voor een optimale vertaling van ‘goed zien’ en ‘er goed uitzien’. Niet met zinloze aanbiedingen van 3 voor de prijs van 1 of zogenaamde oogmetingen door een medewerker bij een drogist maar met passie voor ons vak en voor onze klanten en met een missie om ervoor te zorgen dat ze optimaal zien, hun ogen gezond houden en stralen met hun nieuwe bril of zonnebril.

 Dat doen we in winkels die zich in alle opzichten onderscheiden door de sfeer, de inrichting, de gezelligheid, de gastvrijheid, de innovatieve apparatuur en de professionaliteit en het vakmanschap van de medewerkers.

 

Neem de proef op de som en kom eens vrijblijvend langs. Onder het genot van een heerlijke espresso, cappuccino, latte, vers gezet kopje thee of  ander drankje vertellen wij je graag alles over onze manier van werken, onze collecties en de verschillende kijkoplossingen.   

 Gewoon omdat jij en jouw ogen het waard zijn!

  

actueel

Nog een prachtige tribute to David Bowie

Nog een prachtige tribute to David Bowie

Afgelopen week won de musical Lazarus met klassiekers van David Bowie maar liefst 4 Musical Awards. Als Bowie fan moet je die natuurlijk gezien hebben. Wij hebben nog iets moois voor je...

Het Spaanse brillenmerk Etnia Barcelona maakte namelijk een kleine collectie limited edition zonnebrillen die het opdroeg aan David Bowie. Een tribute aan de man die ons allemaal decennialang betoverde met zijn prachtige muziek en steeds weer verrassende nieuwe identiteiten. Kom langs en ontdek hoe Bowie’s Ziggy Stardust personage de ontwerpers inspireerde en hoe zij zijn Thin White Duke vertaalden naar een moderne en elegante zonnebril. De musical in het De La Mar theater in Amsterdam nog niet gezien? Dan heeft u nog de kans tot begin april! De zonnebrillen vind je bij geselecteerde opticiens.