Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord

Back

Essilor

IMPROVING LIVES BY IMPROVING SIGHT

Onze ogen zijn net zo verschillend als onze vingerafdrukken; ook onze levensstijlen verschillen. Daarom maakt Essilor  levens verbeterende zichtoplossingen, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Het unieke innovatieproces, gecombineerd met hoogwaardig en deskundig vakmanschap en samen met de gerenommeerde Essilor Expert bij jou om de hoek, stelt Essilor in staat om de beste ervaring en dienstverlening te leveren die verdergaat dan alleen glazen. Elk brillenglas dat Essilor maakt, is een combinatie van meerdere, elkaar aanvullende technologieën die jouw zicht corrigeren, je ogen beschermen  tegen licht én de helderheid van je glas verhogen door het glas te optimaliseren  met de juiste coating.Een doorbraak in de optiek! Dankzij een nieuwe, zeer nauwkeurige én eenvoudige manier van meten,  AVA™Advanced Vision Accuracy™, kunnen Essilor Experts nu jouw ogen meten tot 0,01 dioptrie. Ruim 100 jaar waren oogmetingen tot 0,25 dioptrie de norm, maar AVA biedt nu de ongekende nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie. Ultieme nauwkeurigheid die verwerkt wordt in premium Essilor brillenglazen zoals Varilux en Eyezen.

Of jij met jouw nieuwe bril goed kan zien, hangt ook af van de manier waarop de nieuwe glazen in je montuur worden geplaatst. Dat moet uiterst nauwkeurig gebeuren. Met het geavanceerde Essilor Visioffice meetsysteem berekent de specialist de exacte plaatsing van de glazen in je montuur. Dit gebeurt met meerdere camera’s en via uiterst precieze calculatiemethoden, waarbij de vorm en positie van je montuur op je gezicht en bijvoorbeeld het toekomstige gebruik belangrijk zijn.Hoe weet je nu welk brillenglas je nodig hebt? Door middel van de Essilor lifestylescan vul je een korte online vragenlijst in waarmee je je dagelijkse activiteiten in kaart brengt. Op basis hiervan geven wij je advies over de verschillende soorten brillenglazen die het beste aansluiten op jouw levensstijl of stel zelf jouw ideale Essilor brillenglas samen met de online lensbuilder.