Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord


Back

NIKON

Het verschil met Nikon!  

  

Van fotografie tot optische brillenglazen, Nikon heeft een lange en trotse expertise opgebouwd in optica met hoge precisie.

Nikon’s missie is om zowel een ongeëvenaarde kwaliteit van zicht als duurzaamheid van producten te bieden, en dat willen we bereiken door Japans vakmanschap te combineren met meer dan een eeuw aan innovaties. Dankzij ons streven naar perfectie hebben we de scherpste brillenglazen op maat kunnen leveren, voor een uitzonderlijk gedetailleerd zicht.

  
Voor Nikon is precisie altijd belangrijk: bij het werken met de meest innovatieve technologie tot het aanpassen van brillenglazen aan uw unieke eisen. Precisie maakt deel uit van de geschiedenis en het DNA van het merk Nikon, met meer dan tien jaar ervaring in optica en een dagelijks streven naar voortdurende verbetering. Nikon heeft de definitie van precisie altijd geprobeerd uit te breiden.

   


  

Of u nu enkelvoudige of multifocale brillenglazen nodig heeft, een computerbril of een zonnebril op sterkte, bij Nikon bent u altijd aan het juiste adres.