Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord

Back

SEIKO

Seiko ken je waarschijnlijk van de horloges en sportliefhebbers weten ongetwijfeld dat het merk bij sportevenementen vaak voor de tijdswaarneming zorgt. Denk maar aan die legendarische foto van Usain Bolt naast het bord met zijn onwaarschijnlijk snelle tijd op de 100 meter in Berlijn.

Wat je misschien niet weet is dat Seiko al sinds 1946 brillenglazen maakt en ook op dat gebied een paar bijzondere prestaties op haar naam heeft staan. We zullen niet al te technisch worden maar neem van ons maar aan dat het merk buitengewoon innovatief is en ook op het gebied van brillenglazen tot de wereldtop behoort.

Op dit moment onderscheidt het zich onder andere met een schitterende range getinte glazen en met glazen die perfect zijn voor het werk achter de computer. Bij dat dichtbij kijken op beeldschermen moeten je ogen namelijk extra hard werken en kunnen ze wel een beetje hulp en bescherming tegen schadelijk blauw licht gebruiken.

Niet voor niets werkt Seiko in Nederland intensief samen met gamers en e-sporters die een groot deel van hun dag achter een beeldscherm doorbrengen.

     

Wil je weten wat Seiko brillenglazen voor jou kunnen doen?
Stuur ons even een mailtje ons even een mailtje en we beantwoorden graag al je vragen!