Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
CAZAL

CAZAL

Toen ontwerper Cari Zalloni in de jaren tachtig zijn brillenmerk Cazal startte, had hij één ding in gedachten: hij wilde dat alle Cazal-ontwerpen altijd gemakkelijk herkenbaar zouden zijn, zelfs vanaf de overkant van de straat. En vanaf de eerste dag zijn ze precies dat geweest.

    



Cazal monturen zijn gedurfd en hebben evenveel persoonlijkheid als de persoon die ze draagt. Ze zijn extravagant, vaak opvallend en altijd ongewoon, zoals ze dat graag zeggen. En wat Cari Zalloni hoopte en nastreefde, werd werkelijkheid: het is onmogelijk om een Cazal-montuur voor een ander brillenmerk te verwarren. 

   

     

Vanaf dag één was Cazal populair bij iedereen die graag een statement maakt met wat hij of zij draagt. In de jaren 80 definieerde Cazal zelfs de typische hiphopstijl van die tijd. Zalloni's vormentaal is altijd zo sterk geweest, dat sommige van zijn vroege ontwerpen vandaag de dag nog steeds als trendsettend worden beschouwd.

   

KLIK OM MEER VAN DE COLLECTIE TE ZIEN EN GEMAKKELIJK EEN VERKOOPADRES TE VINDEN