Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Kwaliteit voor Ogen

Kwaliteit voor Ogen

Zelfstandige winkeliers vormen het sociale cement van iedere stad en ieder dorp. Ze zijn de bekende en vertrouwde gezichten en zorgen voor kwaliteit en diversiteit. Daarmee vormen ze een welkom tegenwicht tegen de onpersoonlijkheid en uniformiteit van ketens en formules. 

  

Gelukkig zijn er nog veel zelfstandige opticiens waar kwaliteit en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn. Je bent er altijd welkom voor een goed advies, een second opinion en natuurlijk voor professionele oogzorg, de beste contactlenzen en de mooiste brillen en zonnebrillen van internationale topmerken.

  

Die brillen en zonnebrillen worden door de eigenaar zelf en zijn team met zorg uitgezocht en hetzelfde geldt voor de brillenglazen en contactlenzen waar ze mee werken.

  

Klik hier en vind gemakkelijk
een zelfstandige opticien bij jou in de buurt!  

  

  

Zelfstandige opticiens zijn echte liefhebbers
met passie voor hun vak.

  
Ze investeren veel in de beste (oogmeet)apparatuur en de nieuwste innovaties net als in fijne en mooie winkels waar je altijd welkom bent en de koffie klaar staat.
 

Wil jij ook goed zien en er goed uitzien?
  

Klik hier en vind gemakkelijk
een zelfstandige opticien bij jou in de buurt!

   

*Let op….juist omdat zelfstandige opticiens hun collecties zelf uitzoeken,  samenstellen en inkopen is geen enkele collectie hetzelfde. Check dus altijd even op de website van de winkel welke merken de opticien van jouw keuze verkoopt!