Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Market Days

Market Days

NanaWoody&John is een online communicatieplatform. Naast dagelijkse blogs, posts en stories op de eigen website en sociale media en een intensieve samenwerking met influencers en andere media, maakt het optimaal gebruik van alle online advertentiemogelijkheden om de aangesloten winkels en merken te promoten. 

     

Voor alle zelfstandige opticiens organiseren we dit voorjaar de
NanaWoody&John Market Days in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Op dit moment kunnen we uiteraard nog geen exacte datum noemen maar zodra de richtlijnen ons groen licht geven, hoor je van ons en maken we er met z'n allen een fantastisch feestje van! Gewoon omdat we er aan toe zijn!   

 

Tijdens deze Market Days presenteren een aantal topmerken hun nieuwe collecties, praten we je graag bij over alles wat met content creatie en online communicatie te maken heeft en ben je welkom in de styling en fotografie studio waar je je net ingekochte monturen en zonnebrillen in stijl kunt (laten) fotograferen.

Onze eigen Pip Peters (van de Tip van Pip rubriek op de website) en haar team zorgen daarbij voor de styling en geven je graag tips om je Facebook en Instagram pagina’s met goede foto’s en de juiste filters leuker en origineler te maken.   

 

In de zeer ruime luxe lounge waarin dit alles plaats vindt, is volop gelegenheid om te socializen en bieden we alle gasten, behalve een lekkere cappuccino, een goede espresso en een keur aan andere drankjes ook een heerlijke lunch en een voortreffelijk diner aan. 

 En wie er graag een paar dagen aan het strand van maakt, boekt een luxe kamer inclusief diner en ontbijt! 

  

Iedere zelfstandige opticien is van harte welkom maar wel uitsluitend op uitnodiging en afspraak.

Uitnodigingen ontvang je van de deelnemende leveranciers waarmee je vervolgens je afspraken in kunt plannen!

Om een arrangement te boeken of voor meer informatie over het event en de reserveringen

stuur je een mail aan notjustvision@gmail.com