Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Verleid de jonge consument met Scotch & Soda

Verleid de jonge consument met Scotch & Soda

Scotch & Soda behoort zonder twijfel tot de meest actieve merken in de branche. Het profiteert niet alleen van de Nederlandse roots en de grote campagnes van het modemerk maar Menrad investeert ook zelf voortdurend in consumentenreclame om klanten te verleiden naar uw winkel te komen. Dat doet het met slimme online campagnes op Facebook en Instagram en directe links naar de winkels waar de collectie te koop is.

Naar Scotch & Soda + de winkels op NanaWoody&John

  

De komende weken staat een grote online campagne met de op dit moment supertrendy rechthoekige zonnebrillen gepland. Wie Instagram volgt en erop let, kan het niet gemist hebben. Dit type zonnebril is dé hit van deze zomer en Scotch & Soda heeft ze in toffe kleuren van klassiek havanna tot hele leuke pasteltinten.

  

Naar Scotch & Soda Campagne

Nog geen Scotch & Soda dealer maar wel profiteren van de voordelen en de campagnes van dit betaalbare Nederlandse merk en de actieve consumentenreclames met directe verwijzing naar uw winkel?

 Bel of mail even met Menrad:

 p.devries@menrad.nl

010 3160580