Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
Voorlopige shortlist Day at the Beach bekend

Voorlopige shortlist Day at the Beach bekend

Tijdens de Day at the Beach in Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee kunnen zelfstandige opticiens van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds de nieuwe collecties van een groot aantal merken bekijken en inkopen en in een super relaxte ambiance bijpraten met de verschillende glasleveranciers.

Alle aanwezige merken zijn partner van NanaWoody&John en investeren samen met ons met intensieve advertentiecampagnes in de naamsbekendheid van hun merk en de traffic naar de winkels zodat meer consumenten ook buiten de winkels alles horen over kwaliteit, onderscheidende collecties, vakmanschap, service en alle andere zaken waarmee zelfstandige opticiens het verschil maken.   

Daarnaast vertellen we je deze dag graag alles over moderne communicatie, laten we zien hoe je je foto’s op Instagram nog beter maakt, ben je welkom in de ‘brow bar’ zodat je je klanten ook daarover optimaal kunt informeren, kan je meekijken hoe topfotograaf John Janssen foto’s voor onze nieuwe campagnes maakt en prik je eind van de dag natuurlijk gezellig een vorkje mee bij de barbecue.

Dit zijn de deelnemende merken tot nu toe: