Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement. Akkoord

Eye Wellness

Eye Wellness

Onze ogen zijn misschien wel ons belangrijkste zintuig en top opticiens besteden steeds meer aandacht aan de gezondheid ervan. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen, geven tips om je ogen gezond te houden en vertellen je alles over de nieuwste contactlenzen en brillenglazen. 

Our eyes are probably our most important senses and top opticians pay more and more attention to the health of them. We keep you posted about all developments, advice how to keep your eyes healthy and tell you everything about the newest contactlenses and lenses.

Nieuws

 • Gezonde ogen en goed zien

  Gezonde ogen en goed zien

  We hoeven natuurlijk niemand uit te leggen dat gezonde ogen en goed zien super belangrijk zijn. Toch doen de meeste mensen weinig moeite om hun ogen gezond te houden en ervoor te zorgen dat ze onder alle omstandigheden goed zien.

  Lees meer
 • 5 goede redenen om nu de ogen van je kind te laten testen

  5 goede redenen om nu de ogen van je kind te laten testen

  Niet alleen de ogen van volwassenen worden in dit digitale tijdperk zwaar belast, ook die van kinderen. Oogartsen en onderzoekers waarschuwen voor de mogelijke gevolgen..

  Lees meer
 • Back to school

  Back to school

  De vakanties lopen op hun einde en in het zuiden van het land zijn de scholen zelfs al weer begonnen. Hoog tijd om even aan de gezondheid van de ogen van uw kinderen te denken

  Lees meer
 • Fietsen doe je met een sportbril

  Fietsen doe je met een sportbril

  Dat klinkt natuurlijk logisch maar wie onderweg om zich heen kijkt, zal zien dat nog lang niet iedereen zich een fijne sportbril gunt. Dat is jammer want een sportbril heeft alleen maar voordelen..

  Lees meer