Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
naar oogzorg

Kijkoplossingen

Oogafwijkingen zijn geen ziektes maar constructiefouten van het oog die, in de meeste gevallen, op verschillende manieren opgelost kunnen worden. Veruit de meeste mensen kiezen voor een bril maar er zijn natuurlijk ook andere oplossingen waaronder contactlenzen. Nieuwe mogelijkheden zijn ooglaserbehandelingen of implantlenzen waarbij de ooglens vervangen wordt door een kunstmatige lens. Gediplomeerde en ervaren opticiens en optometristen zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en ontwikkelingen en kunnen je goed adviseren over welke oplossing voor jouw ogen het meest geschikt is en het beste aan jouw wensen voldoet. Brillenglazen

Brillenglazen

Aanbieders van goedkope brillen willen je graag laten geloven dat alle brillenglazen zo ongeveer hetzelfde zijn. Niets is minder waar. Juist op het gebied van brillenglazen is er de afgelopen jaren veel veranderd..

Contactlenzen

Contactlenzen

Contactlenzen zijn er in oneindig veel varianten. In het algemeen worden ze ingedeeld in twee categorieën. Flexibele of vormvaste lenzen enerzijds en zachte lenzen anderzijds.

Ooglaseren

Ooglaseren

Mits uw ogen en uw oogafwijking er geschikt voor zijn, is ooglaseren een goed en veilig alternatief voor een bril of contactlenzen. Laseren wordt inmiddels al jaren zonder problemen toegepast.

Implantlenzen

Implantlenzen

Implantlenzen zijn een volwaardig alternatief voor de correctie van hogere sterkte- en cilinderafwijkingen of wanneer u geen bril of contactlenzen wilt en een ooglaserbehandeling niet mogelijk is.

Zonneglazen

Zonneglazen

Ook bij zonneglazen is er een keur aan opties waarover onze specialisten je graag informeren. Zowel over de mate van bescherming als over de esthetische aspecten.

Sportglazen

Sportglazen

Sportglazen onderscheiden zich in meerdere opzichten van gewone brillenglazen of zonneglazen. Dat heeft vooral te maken met de vorm en de functie van de sportbrillen waarvoor ze gemaakt zijn.