Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
naar oogzorg

Specialisten

In onze winkels combineren we de beste oogzorg met een kundig stijladvies. Dat maakt ons juist zo bijzonder want voor allebei heb je deskundige specialisten met kennis en ervaring nodig. Vaktechnisch gezien ontwikkelt ons vak zich bovendien razendsnel. Om dat allemaal bij te houden volgen onze specialisten cursussen en bijscholingstrajecten en bezoeken ze (internationale) congressen en beurzen. Om u een beetje wegwijs te maken, hebben we de verschillende specialismen voor u op een rij gezet. Zo weet u precies wie wat doet en wat u mag verwachten.Stylist

Stylist

Om hun oogafwijking te corrigeren, kiezen de meeste mensen voor een bril. Dat is ook niet zo gek want brillen (en zonnebrillen) hebben zich ontwikkeld tot echte modeaccessoires.

Opticien

Opticien

Onze gediplomeerde opticiens combineren hun gedegen kennis van het oog, de refractietechnieken en de vele mogelijkheden met moderne brillenglazen met een goed gevoel voor mode.

Contactlensspecialist

Contactlensspecialist

Gediplomeerde opticiens kunnen een vervolgopleiding doen en zich specialiseren als contactlensspecialist. Zo’n specialisatie duurt 2 jaar en dat is niet voor niets.

Optometrist

Optometrist

Een optometrist is opgeleid en bevoegd om de gezondheid van de ogen te controleren en bewaken. Optometristen werken vaak in ziekenhuizen als rechterhand van de oogarts of bij top-opticiens zoals wij.