Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
SCHRIJFWEDSTRIJD

SCHRIJFWEDSTRIJD

 Read this in English

Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en een boeiend verhaal te vertellen? Dan nodigt NanaWoody&John je uit om mee te doen aan de "Eyes Never Lie" schrijfwedstrijd.

Ogen zijn de vensters van de ziel, ze kunnen lachen, huilen, vuurspuwen, verleiden, spreken, ‘doden’ en nog veel meer dat we graag aan jullie fantasie overlaten.

Schrijf een origineel verhaal van maximaal 10.000 woorden dat draait om het thema 'Eyes Never Lie'. Een romance, een thriller, een psychologisch drama, science fiction of een vurige liefdesgeschiedenis….Sluitingsdatum: 30-09-2023
E-mail aan: support@nanawoodyandjohn.com

Vermeld je naam en de manier waarop we je kunnen bereiken

Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen een top 3. De winnaar krijgt de NanaWoody&John Award + 1.000 euro. De nummer 2 krijgt 500 euro en de nummer 3 krijgt 250 euro. 

️ Voorwaarde is wel dat we je verhaal op onze website of in een andere vorm mogen publiceren.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een prachtig schrijfavontuur. Slijp je pennen en toetsenborden en begin aan een reis waar "Eyes Never Lie."

 

Veel schrijfplezier!

We kijken uit naar jullie inzendingen!

     

Over NanaWoody&John

NanaWoody&John is je gids wanneer je op zoek bent naar een mooie bril of zonnebril, de beste brillenglazen of contactlenzen of gewoon een hele goede opticien bij jou in de buurt.

De specialisten in onze partner-winkels werken dagelijks met ogen en zijn de experts bij uitstek. Ook zij weten als geen ander dat ogen nooit liegen.

Je vindt de uitnodiging om aan deze wedstrijd mee te doen ook op www.schrijvenonline.org