Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Lees meer in ons privacy statement.Akkoord
SHAPING A NEW ERA OF EYEWEAR EXPERIENCE

SHAPING A NEW ERA OF EYEWEAR EXPERIENCE

Brillen en zonnebrillen hebben zich ontwikkeld tot de belangrijkste modeaccessoires van deze tijd en een goed gekozen bril of zonnebril is niet alleen de finishing touch van iedere outfit maar draagt ook in belangrijke mate bij aan je uitstraling en imago.

 

Tegelijkertijd zijn je ogen je kostbaarste en meest waardevolle zintuig. Ze verbinden je met de wereld en laten je genieten van al het moois om je heen.

Voor de beste kijkoplossing en een echt mooie bril of zonnebril, ga je daarom naar een opticien waar gediplomeerde en ervaren specialisten met de meest innovatieve apparatuur je ogen meten en de gezondheid ervan controleren en waar deskundige stylisten met gevoel voor stijl de tijd nemen om je te informeren en adviseren.

 

Samen met de zelfstandige en onafhankelijke opticiens en de onderscheidende merken op deze website gaan we voor een optimale vertaling van ‘goed zien’ en ‘er goed uitzien’. Niet met zinloze aanbiedingen van 3 voor de prijs van 1 of zogenaamde oogmetingen door een medewerker bij een drogist maar met passie voor ons vak en voor onze klanten en met een missie om ervoor te zorgen dat ze optimaal zien, hun ogen gezond houden en stralen met hun nieuwe bril of zonnebril.

 Dat doen we in winkels die zich in alle opzichten onderscheiden door de sfeer, de inrichting, de gezelligheid, de gastvrijheid, de innovatieve apparatuur en de professionaliteit en het vakmanschap van de medewerkers.

 

Neem de proef op de som en kom eens vrijblijvend langs. Onder het genot van een heerlijke espresso, cappuccino, latte, vers gezet kopje thee of  ander drankje vertellen wij je graag alles over onze manier van werken, onze collecties en de verschillende kijkoplossingen.   

 Gewoon omdat jij en jouw ogen het waard zijn!